Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

AVENZOAR, l'aplicació per refrescar els teus coneixements farmacèutics

27-09-2016

Fer entretingut l'aprenentatge és un dels millors maneres de gravar en la ment les coses. I com una de les coses més importants quan algú es planteja comprar farmàcies és recordar i actualitzar els coneixements en la matèria, s'agraeix molt que es desenvolupin aplicacions com Avenzoar, que a manera de joc ens permet posar-nos a prova i refrescar la memòria o tenir una participació més activa pujant les nostres pròpies preguntes per reptar als altres. Sens dubte na manera molt pràctica de passar l'estona aprofitant el temps.

Com funciona Avenzoar

Avenzoar és el clàssic joc tipus Trivial, el qual a través d'una sèrie de preguntes ens permet anar avançant pel tauler. L'únic que cal és crear un usuari, buscar a aquells contactes que també tenen un perfil a l'aplicació i començar a jugar en partides creades per ells, crear les nostres o unir-nos a reptes en els quals ens enfrontem a altres jugadors de forma aleatòria . A mesura que anem avançant en el joc fins i tot podem arribar a aparèixer en els primers llocs del rànquing. També hi ha una manera en solitari per entrenar o posar a prova els nostres coneixements de forma individual.

Si et sents amb ganes de més, l'aplicació compta amb tornejos en què t'enfrontaràs per aconseguir premis de veritat, un incentiu extra que pot motivar-te encara més a poer a prova els teus coneixements en matèria de farmàcia.

A mesura que vas jugant partides pots comprovar com està la teva memòria consultant les estadístiques del teu perfil, així com les dels teus contactes. Pots veure com t'ha anat a cada partida o l'històric de totes en general.

La instal·lació d'aquesta aplicació és molt simple. Només cal accedir a les botigues oficials de descàrregues com App Store si tens un dispositiu d'Apple o a Google Play si tens el sistema Android. En tots dos la manera de joc i les característiques és el mateix. També hi ha una versión PC perquè juguis a través del navegador, sense necessitat d'instal·lar res.

El joc s'actualitza i millora constantment per oferir la millor experiència possible.

Pràctic i divertit

Avenzoar ha estat desenvolupat perquè els estudiants i qualsevol professional de farmàcia pugui posar a prova els seus coneixements. No substitueix els manuals ni els cursos, però és una manera molt amena de refrescar la memòria i fins i tot de repassar en grup, gràcies al sistema de joc amb què compta.

Poder contribuir pujant les teves pròpies preguntes també és una bona idea. D'aquesta manera no només ajudes al joc seguirà creixent, sinó que també demostres als altres quins són els teus coneixements en la matèria. Si ets un professional, segur que pots ajudar a altres compartint alguna pregunta.

En definitiva, Avenzoar és una aplicació desenvolupada per i per a professionals de farmàcia o aspirants a ser-ho. És amena i divertida, molt fàcil d'utilitzar i una manera genial d'aprofitar aquestes estones lliures que pots tenir quan no hi ha ningú en el teu negoci per refrescar els teus coneixements.