Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Busco farmacèutic, on trobar-los

31-10-2018
Trobar un nou empleat per a la teva farmàcia no sempre és tasca fàcil. Sobretot si es necessita amb certa urgència a causa de que cal fer una substitució o algun altre motiu. Internet s'ha convertit en un dels recursos més habituals per a tot tipus de llocs de treball, també per trobar treballadors de farmàcia. Encara que el millor és recórrer a portals especialitzats en aquest tipus de perfils. Aquest article aborda la qüestió que es destaca en el títol. Busco farmacèutic, on trobar-lo?

PMFARMA

Un dels portals de referència si busques professionals, que s'enorgulleix de ser la primera borsa d'ocupació especialitzat en salut. Pots donar-te d'alta ràpidament si tens compte de LinkedIn, o crear un usuari en uns minuts, que dóna accés a tota mena de perfils, depenent de quin sigui l'empleat que estàs buscant. Aquest web permet acotar la cerca en comptar amb un filtre on es perfila el tipus de personal que necessites, la zona geogràfica i altres elements que consideris necessaris per donar just amb el farmacèutic que estàs buscant. Pots publicar un anunci sol·licitant empleats o revisar els currículums dels que estan inscrits a la pàgina, per agilitzar el procés. En unes hores pots tenir un nou empleat contractat i llest per començar a treballar.

Infojobs

No és una pàgina dedicada en exclusiva al món sanitari, però Infojobs és un dels gran portals d'ocupació i pots trobar gent a la recerca de treball. La rellevància d'aquesta pàgina és tal que fins i tot el Servei Públic d'Ocupació (antic INEM) publica i recorre a aquest per les seves ofertes. També és molt senzill crear un perfil i publicar un anunci. En pocs minuts rebràs les fitxes dels candidats que millor s'ajusten al que busques, perquè puguis seleccionar els perfils i contactar amb aquells que més t'interessen. També disposa d'una borsa de currículums als quals accedir sense necessitat de publicar un anunci, i agilitzar encara més el procés de selecció.

Indeed

Un altre portal que compta amb ofertes de tot tipus, encara que compta amb un apartat especial per al sector de farmàcia. De fet hi ha qui l'equipara a l'anterior, i fins i tot una mica per sobre quan es tracta de trobar un farmacèutic. Pots publicar una oferta de treball i esperar a rebre sol·licituds o fer una preselecció des del cercador. Les dades personals es mantenen ocults per seguretat, encara que es mostren detalls sobre l'experiència i la ubicació per trobar perfils adequats.

La contractació d'un familiar

En cas que algú de la família donés el perfil de contractació per a la farmàcia, es pot fer sempre que es compleixin les condicions. Hi ha dues maneres d'incorporar a un familiar a la plantilla. La primera és com a treballador assalariat, regulat pel conveni col·lectiu d'oficines de farmàcia com qualsevol altre. Sempre que el familiar no visqui a la mateixa casa que el contractant. Una altra manera és que treballi com a autònom, en aquest cas no serà un empleat sinó un col·laborador. S'emetran factures per les tasques desenvolupades a la farmàcia.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.