Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Comprar una farmàcia

Si estàs en la recerca d'una alternativa d'inversió i t'has decantat pel sector farmacèutic, en Afinpa et brindem amb detall tota la informació que necessites per saber com comprar una farmàcia en tan sols 7 passos i de la forma més simple i segura:

¿Com comprar una farmacia?

 • Identifica exactament el que necessites.
  Un pas fonamental per iniciar la compra del teu negoci és tenir en compte els requisits que aquest ha de reunir, les teves necessitats marcaran de forma determinant el tipus d’inversió que faràs.
 • Prepara't a buscar-lo en el mercat real.
  És important començar de manera activa la recerca identificant unes 2 o 3 farmàcies que tinguin la majoria dels requisits o necessitats que volem. Encara que no existeix la farmàcia perfecta, si hi ha un local indicat per a tu.
 • Troba el finançament.
  Tenir clara la inversió i trobar el finançament adequat per dur a terme la compra del negoci és un pas molt important. Hem d’estar preparats econòmicament per si el procés de compra comença abans del que esperem.
 • Analitza bé la farmàcia que vols adquirir.
  Abans de donar aquest important pas has d’estar completament segur que la negociació és transparent i que estàs totalment còmode amb la teva decisió sobre l’adquisició. • Prepara't per negociar.
  Ambdues parts han de quedar conformes, per això és important no involucrar-se emocionalment en l’operació i pensar sempre de manera racional durant el procés per tal que el mateix acabi amb èxit.
 • De la negociació al paper.
  Una vegada que s’hagin arribat als acords oportuns per a ambdues parts, arriba el moment de redactar els acords per deixar tot per escrit en els documents. Aquest procediment s’ha de fer amb l’ajuda d’un advocat especialitzat en la matèria.
 • Preparatius finals.
  Ja tens la teva farmàcia! Ara arriba el moment de realitzar els preparatius finals del negoci per a la gran obertura. És el temps de les reformes, la negociació amb majoristes i laboratoris i de donar tots aquells passos que portaràn el teu negoci a l’èxit.

Vols comprar una farmàcia?

Si estàs buscant comprar una farmàcia, Afinpa t'ajuda a trobar la teva farmàcia ideal. Tenim una àmplia cartera de farmàcies en venda.

Som una assessoria experta en la compra venda de farmàcies a Catalunya. Ens agrada treballar de manera diferent, aportant un valor afegit com a intermediaris entre el venedor i comprador de farmàcies.

Com escollir la farmàcia més adequada

Gràcies al nostre cercador de farmàcies en venda, podràs delimitar la cerca segons el lloc / zona i segons el rendiment que estiguis buscant.

Si tot i així no trobes la farmàcia que busques, posa't en contacte amb nosaltres. Ens encarregarem de trobar una farmàcia que s'adapti el més fidelment a les teves necessitats a la província o localització que vulguis. També pots facilitar-nos els teus contactes perquè puguem comunicar-nos amb tu pel que fa aparegui alguna farmàcia que s'ajusti a el perfil que busques.

Estem segurs que trobarem la farmàcia que estàs buscant!

Què opinen de nosaltres?

El que opinin els nostres clients de nosaltres és el més important. Si vols conèixer en detall que experiència prèvia d'algunes d'aquelles persones que han volgut confiar en els nostres serveis, visita la següent secció on trobaràs nombroses valoracions de clients contrastats.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.