Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Com dinamitzar la façana de la teva farmàcia

06-07-2018
Vivim en una època en què l'excés d'informació fa que el client perdi l'atenció. Avui exigeix ​​que el missatge que se li mostri sigui directe i clar, sense embuts. El que en un comerç com el de farmàcia exigeix ​​que es cridi l'atenció des de fora, amb detalls cridaners, que convidin a algú a entrar i submergir-se de ple. Vegem com dinamitzar la façana de la teva farmàcia per comunicar al públic de forma correcta.

Il·luminació adequada

Tant de dia com de nit, tots els elements lluminosos han d'estar a l'altura. Avui no n'hi ha prou simplement amb col·locar un rètol o el clàssic cartell que assenyala amb led que és una farmàcia. Les pantalles digitals i rètols multimèdia s'imposen, ja que l'impacte que s'aconsegueix és 10 vegades més que el d'un cartell convencional. Un monitor de grans dimensions és perfecte per emetre anuncis de productes i notícies relacionades amb el sector. El que unit a una bona exposició de productes de farmàcia incentiva al públic. A l'interior, també és important que tot estigui ben il·luminat, des de les zones de pas fins al taulell, no pot quedar una sola zona en penombra.

Menys és més

Aquesta màxima també és important quan es tracta de dinamitzar la façana d'una farmàcia. Enrere va quedar la idea de convertir-la en un catàleg complet on es tractava de mostrar pràcticament de tot. Avui és millor jugar amb l'aparador i destacar els productes de temporada d'una manera sobri i elegant. Hi ha moltes tècniques d'aparadorisme que es poden aplicar a la farmàcia, i que ben aprofitades aconseguiran que el client que passi per allà vulgui entrar.

Cercar un element diferenciador

Per captar l'atenció i que no es vagin a un altre establiment, el missatge ha de causar impacte i ajudar a diferenciar-se. El concepte que té el públic en general és que una farmàcia és igual a la resta, i que poc importa on compren els seus productes. Tot i que és evident que com farmacèutics no ens és igual, sinó que volem que sigui la nostra farmàcia la que escullin. Per aconseguir-ho és important treballar una imatge. Sempre mantenint l'essència que defineix aquest negoci, que és el d'atendre la salut i el benestar. Però també aportant detalls que facin única la farmàcia. Detalls que comencen per la façana, bé amb una decoració diferent o una estructura original.

Fàcilment identificable

Actualment hi ha molts negocis que tenen una creu lluminosa a la façana. I encara que els colors que s'utilitzen no són iguals als de les farmàcies, està portant a certa confusió. Molts clients no distingeixen el cartell d'una farmàcia del d'una clínica, un veterinari o un parafarmàcia. Una cosa que impedeix millorar les vendes amb aquesta senyalització. I que obliga a apostar per convertir la façana en un element que indiqui clarament que és una farmàcia i no un altre establiment. En resum, la façana és el primer punt de contacte entre el públic i els responsables del negoci. Com a tal, és essencial dinamitzar la façana d'una manera que causi impacte i gravi en la seva ment un missatge clar i concís.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.