Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Com millorar l'atenció al client en farmàcia

14-06-2018
Si cal destacar un sol factor d'èxit en qualsevol negoci, sense cap dubte aquest és la satisfacció d'un client. Això és encara més cert en una farmàcia, ja que a més de clients les persones a les que s'atenen són pacients en molts casos. Esperen que se'ls ofereixi un servei complet i personalitzat. Una cosa que només es pot aconseguir d'una manera. Per això hem volgut dedicar aquest article a com millorar l'atenció al client en farmàcia.

Un factor competitiu

Prestar un bon servei ens permet convertir a un client en un habitual. A més, vam aconseguir destacar davant la competència, augmentar les vendes i ser un punt de referència per a altres. Aquesta és la raó per la qual cal prestar atenció a comptar amb un equip ben format. Capaç de donar l'atenció que cada persona necessita, independentment de les característiques. Una formació que no només abasta el coneixement dels productes, sinó també la forma de comunicar-se i vendre.

Tot en ordre i net

Per causar una bona impressió des del primer moment, la farmàcia ha d'estar en perfectes condicions. Des d'una bona exposició de productes fins a la il·luminació influeixen en la percepció que el client tindrà del negoci. Per això tot ha d'estar ben ordenat, net i en perfecte estat. Tant en les prestatgeries com en el personal, que ha d'estar adequadament uniformat i amb una aparença el més polida possible.

Sempre amables, encara que no compri

Pot semblar una mica bàsic, però convé recordar que només aconseguirem que el client torni si se sent ben tractat. Per això, encara que només passi a consultar un dubte sobre algun producte, compri molt o marxi sense emportar-se res, hem atendre'l de manera amable. Així, cada vegada que necessiti alguna cosa, el primer lloc en el qual pensarà serà a la nostra farmàcia.

Servei després de la compra

Una vegada que el client ha fet la seva compra, el seguiment que fem pot marcar la diferència. La informació que ens proporcioni ens permetrà comprovar els resultats, poder oferir consells personalitzats i causar la millor impressió. Detalls que ajuden a millorar les vendes a la farmàcia més enllà del que podem arribar a imaginar. Detalls que facin més agradable l'experiència El benestar dels clients és un altre factor que convé tenir cura. Una cosa en aparença tan senzill com un seient perquè l'espera sigui més suportable o una zona de jocs causen una profunda impressió. Igual que elements a la façana com un lloc en el qual lligar al gos si vénen amb la seva mascota, perquè aprofitin el temps i entrin sense problemes. Tot això ajuda a millorar la imatge d'una farmàcia. L'atenció al client s'ha de cuidar cada dia, amb tothom i en qualsevol circumstància. D'aquesta manera la teva farmàcia serà l'establiment de referència per a aquells que necessitin qualsevol producte relacionat amb la cura de la salut. Tant se val si és a nivell preventiu o quan es prescriu un tractament.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.