Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Com millorar les vendes en el despatx de farmàcia

15-02-2018
En una economia de lliure mercat com la que tenim, és fonamental comptar amb ajuts competitius per millorar el volum de negoci. El negoci de farmàcia està experimentant un descens pel que fa als beneficis per medicaments, amb o sense recepta. Pel que urgeix saber com millorar les vendes en el despatx de farmàcia. Anem algunes pautes útils.

Diversificant productes

La vendes de productes relacionats amb la cura de la salut i la cosmètica és una bona font d'ingressos addicionals. Els productes de nutrició, com suplements i ajudes per al control de pes, així com la perfumeria poden augmentar la quantitat de clients que entrin a la farmàcia. Això sí, sempre que es posin a la vista dels usuaris. Una bona exposició de productes augmenta les vendes, de manera que cal mirar els llocs estratègics en els quals posar-los. Dependrà de la mida i les característiques de la farmàcia, encara que un bon aparador ven bastant.

Obrir una botiga online

Si aquests productes tenen un bon nivell de vendes en la pròpia farmàcia, l'auge d'Internet es pot fer servir també per millorar la facturació. Només cal obrir una botiga en línia i posar a disposició dels clients els productes amb els quals s'està diversificant. Les recerques de suplements nutricionals, perfums i cosmètics no deixen d'augmentar. Una cosa que es pot aprofitar. També és possible la venda online de medicaments, en les condicions de les que ja vam parlar en un article anterior. Una altra manera d'oferir al públic el que busca a través dels mitjans que utilitza avui dia. I és que la xarxa és ja el millor vehicle de vendes que existeix. Pel que no se li pot donar l'esquena.

Donar-li un rentat de cara a la farmàcia

Un bon mètode per trucar a atenció, i així millorar les vendes, és reformar la farmàcia. Caldrà un capital per invertir i avaluar si cal tancar o no durant el procés. Però els números mostren que un bon rentat de cara pot atraure nous compradors. I incrementar les vendes dels clients habituals, en un percentatge variable segons el grau de reforma i les possibilitats que ofereixi el local. A més, es pot aprofitar per millorar l'eficàcia en el servei. El que es tradueix en major nombre de vendes possibles en el mateix temps.

Si es fa bé, millorar les vendes és possible

Els números no menteixen. I tot apunta que és possible aconseguir la facturació de les farmàcies a l'alça, especialment en els termes que hem esmentat. Els medicaments de venda lliure, la cosmètica i productes de nutrició estan augmentat les seves vendes de forma significativa. I el millor de tot és que es poden vendre en línia, cosa que està incrementant la facturació de les farmàcies que s'animen a fer-ho. És cert que estem en un món molt competitiu, en el qual cada vegada més negocis intenten portar-se part d'un mercat que no creix tan de pressa. Encara que amb aquestes pautes es pot aconseguir que els números ens quadrin.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.