Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Dedicats en exclusiva a la farmàcia

L'oficina de farmàcia s'ha convertit en una inversió interessant per als que volen entrar al sector farmacèutic de forma exitosa; però el procés de vendre farmàcies o adquirir aquest tipus de negocis no és senzill, requerint indispensablement de l'assessoria i ajuda d'un equip professional especialista en aquest tipus d'operacions. 

A Afinpa ho sabem molt bé, per això som especialistes en tot el procés que comporta la compravenda d'oficines de farmàcia, oferint als nostres clients solucions oportunes, efectives i completament personalitzades segons els seus requisits i necessitats perquè iniciïn el seu camí cap al èxit amb totes les garanties.

Ens adaptem a les noves tendències del mercat, pensant sempre en els nostres clients, perquè no som una empresa més d'intermediació sinó que treballem colze a colze amb cada persona per garantir que el seu èxit es converteixi també en el nostre.

Si no aconsegueixes els teus objectius nosaltres no estarem satisfets amb el nostre treball: EL NOSTRE VALOR ÉS LA TEVA RECOMANACIÓ.

Gràcies al dur treball d'un equip de professionals amb àmplia experiència en el sector; amb un ampli bagatge en negociacions patrimonials, assessorament financer de qualitat i solucions jurídiques especialitzades en el sector farmacèutic.

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.

Què opinen de nosaltres?

El que opinin els nostres clients de nosaltres és el més important. Si vols conèixer en detall que experiència prèvia d'algunes d'aquelles persones que han volgut confiar en els nostres serveis, visita la següent secció on trobaràs nombroses valoracions de clients contrastats.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.