Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Troba la teva farmàcia al mapa

Selecciona la localitat que t'interessa per iniciar la recerca.

Farmàcies en venda a Barcelona

Cobrim tota la província de Barcelona i oferim als nostres clients els millors locals perquè puguin iniciar el seu negoci amb absoluta tranquil·litat i sabent que compten amb l'ajuda dels millors especialistes.

Farmàcies venudes en aquesta zona

Gemma

Aquests dos nois ja són com de la família. Tot va començar fa ja 6 anys, on ja vaig notar que volien expandir les seves idees ... en fi, ara em toca a mi demostrar la meva vàlua i complir el meu somni en la professió que va gaudir. Gràcies i fins sempre.

c/Nord 64, Esplugues de Llobregat

DOLORS SARROCA CASTAÑER I SOFIA DE MEDRANO TIANA

C/Beat Almató 20, VALLCARCA I ELS PENITENTS

ROSE PARES BURSOSA I LAURA GARCIA TATAY

C/Almagro 8, NOU BARRIS

JORDI ENRICH VERDAGUER I NEUS MESQUIDA ESTEVEZ

c/ Sardeña 61, SANT MARTI

ANA CLARET DE ORIOLA I ANDRES BERBEL FENOY

c/ La Pau 1, Esplugues de Llobregat

MARTA TOMAS JUSTRIBO I JOAN PERMANYER FABREGAS
12

Farmàcies en venda a Barcelona

Decidir en quin negoci volem invertir per garantir el nostre èxit professional no sempre és una tasca senzilla, i és que hem de trobar un nínxol en el qual la nostra passió i el treball dur es puguin conjugar amb una inversió encertada en l’aspecte financer, tot per tal de propiciar nostre creixement econòmic.

Si la teva meta apunta cap al sector farmacèutic, en Afinpa podem ajudar-te i oferir-te el millor servei professional perquè ho aconsegueixis amb èxit. Comptem amb una àmplia base de dades de farmàcies en venda a Barcelona, ​​cobrint tota la província i oferint als nostres clients els millors locals perquè puguin iniciar el seu negoci amb absoluta tranquil·litat i sabent que compten amb l’ajuda dels millors especialistes i estem segurs que tenim la farmàcia que estàs buscant.

Traspàs Farmàcia a Barcelona

En aquest apartat, anem a repassar els aspectes a tenir en compte a l'hora de traspassar la teva farmàcia:

  • Valor de la taxació.
  • Situació financera de l'mercat.
  • Despeses fiscals.
  • Aspectes burocràtics.
  • Mètode i forma de pagament de l'traspàs.

Si no estàs segur d'algun d'aquests passos, et recomanem que parlis amb un especialista. En Afinpa portem més de 20 anys d'experiència ajudant en la compra venda de farmàcies a Barcelona.

Consells a l'hora de comprar una farmàcia a Barcelona

Hem de tenir molt en compte que el procés de comprar una farmàcia a Barcelona no és senzill. Hi ha una sèrie de factors importants que hem de considerar abans de comprar la farmàcia.

D'una banda, la inversió inicial. Aquesta inversió dependrà d'on es trobi la farmàcia (localitat i regió), de la seva rendibilitat i de el tipus de farmàcia que sigui. D'altra banda, hem de tenir en compte els tràmits burocràtics i judicials necessaris.

Abans de prendre la decisió de comprar una farmàcia, has d'analitzar bé els pros i contres, i decidir amb els teus familiars si aquesta és la millor opció per al teu futur.

Finalment, és important realitzar un bon estudi de mercat abans de decantar-se per una farmàcia. Gràcies al nostre còmode llistat de farmàcies, en Afinpa podràs filtrar les teves opcions segons la seva facturació i ubicació.

Si tens qualsevol dubte abans, durant o després de l'procés de compra, en Afinpa t'animem a que ens consultis. Gràcies a la nostra experiència en el sector, podrem ajudar-te a prendre la millor decisió per a tu.

Farmàcies en venda a Barcelona

En Afinpa trobaràs el llistat més actualitzat de les farmàcies en venda a Barcelona i en totes les seves zones: Berguedà, Osona, Vallès Oriental, Maresme, el Baix Bages, l'Anoia, l'Alt Penedès, Valles occidental, el Baix Llobregat i Garraf.

Troba el teu farmàcia ideal ara!

farmacies en venda

No troba el que busca?

Actualment comptem amb més de 100 farmàcies en cartera. Ompli el nostre formulari indicant-nos què necessita i trobi la que s'adapti exactament a les seves necessitats.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.