Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Troba la teva farmàcia al mapa

Selecciona la localitat que t'interessa per iniciar la recerca.

Llistat de farmàcies en venda a Barcelona

Cobrim tota la província de Barcelona i oferim als nostres clients els millors locals perquè puguin iniciar el seu negoci amb absoluta tranquil·litat i sabent que compten amb l'ajuda dels millors especialistes.

Farmàcies venudes en aquesta zona

Gemma

Aquests dos nois ja són com de la família. Tot va començar fa ja 6 anys, on ja vaig notar que volien expandir les seves idees ... en fi, ara em toca a mi demostrar la meva vàlua i complir el meu somni en la professió que va gaudir. Gràcies i fins sempre.

c/Nord 64, Esplugues de Llobregat

DOLORS SARROCA CASTAÑER I SOFIA DE MEDRANO TIANA

C/Beat Almató 20, VALLCARCA I ELS PENITENTS

ROSE PARES BURSOSA I LAURA GARCIA TATAY

C/Almagro 8, NOU BARRIS

JORDI ENRICH VERDAGUER I NEUS MESQUIDA ESTEVEZ

c/ Sardeña 61, SANT MARTI

ANA CLARET DE ORIOLA I ANDRES BERBEL FENOY

c/ La Pau 1, Esplugues de Llobregat

MARTA TOMAS JUSTRIBO I JOAN PERMANYER FABREGAS
12

Farmàcies en venda a Barcelona

Decidir en quin negoci volem invertir per garantir el nostre èxit professional no sempre és una tasca senzilla, i és que hem de trobar un nínxol en el qual la nostra passió i el treball dur es puguin conjugar amb una inversió encertada en l’aspecte financer, tot per tal de propiciar nostre creixement econòmic.

Si la teva meta apunta cap al sector farmacèutic, en Afinpa podem ajudar-te i oferir-te el millor servei professional perquè ho aconsegueixis amb èxit. Comptem amb una àmplia base de dades de farmàcies en venda a Barcelona, ​​cobrint tota la província i oferint als nostres clients els millors locals perquè puguin iniciar el seu negoci amb absoluta tranquil·litat i sabent que compten amb l’ajuda dels millors especialistes.

No troba el que busca?

Actualment comptem amb més de 100 farmàcies en cartera. Ompli el nostre formulari indicant-nos què necessita i trobi la que s'adapti exactament a les seves necessitats.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.