Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Immobiliària de farmàcies a Barcelona

03-10-2017

Quan es tracta de compra i venda d'un negoci, el normal és contactar amb una agència immobiliària perquè s'encarregui de tot. Una cosa completament normal, que en el cas de les farmàcies no sempre és el més adequat. Perquè la compra o venda d'aquest tipus de negocis sigui realment eficaç, es necessita una immobiliària de farmàcies. A Barcelona, ​​Afinpa porta gairebé una dècada especialitzada en aquest tipus de negocis, que requereixen d'uns coneixements sobre l'activitat i la seva legislació molt específics. Comptem amb assessors experts perquè aconsegueixis el millor resultat, siguis el venedor o qui vol adquirir la seva nova farmàcia.

A la recerca de la farmàcia perfecta

La primera tasca que duem a terme és la recerca de negocis de farmàcia els propietaris estiguin interessats a vendre. Sabem que es tracta d'un negoci vocacional i en el qual sovint s'ha estat tota la vida. Per això, és normal que els venedors no vulguin que el nou propietari tingui menys interès que ells per fer bé la seva feina.

A més, els compradors també tenen en la ment una idea sobre el que volen, la qual cosa cal tenir en compte. En Afinpa tenim un llistat de farmàcies en venda que s'ajusta no només a aquesta idea, sinó també a les necessitats reals dels que busquen comprar.

No obstant això, i a diferència d'una immobiliària convencional, no només comptem amb negocis disponibles, sinó també amb una llista de persones interessades a comprar. Per això, les operacions es poden adaptar molt millor a ambdues parts, aconseguint operacions reeixides en tots els casos.

Assessors en compra i venda de farmàcies a Barcelona

Comprar farmàcies a Barcelona no és només una operació de compra i venda, com un habitatge o algun altre local. Hi ha una legislació molt concreta, que exigeix ​​saber en tot moment com s'ha d'actuar.

Per aquest motiu, no ens limitem a posar en contacte a qui vol vendre amb qui busca comprar, sinó que tractem cada operació com si fos nostra, donant assessorament en matèria fiscal, jurídica, laboral i comptable. Fins i tot vam ajudar a trobar les millors vies de finançament perquè el projecte sigui viable.

Un equip d'experts en totes les matèries t'acompanyaran en tot moment. Si tens algun dubte o necessites informació sobre quin és el següent pas que cal donar, en Afinpa ens encarregarem de que ho sàpigues en tot moment.

Satisfacció per les dues parts

En algunes operacions de compra i venda, una de les parts no es queda conforme del tot. El comprador potser pensi que ha pagat de més, o el venedor que l'operació no li ha generat els ingressos que mereix. Nosaltres ens encarreguem sempre que tothom estigui satisfet, tant qui ha decidit vendre farmàcia a Barcelona com de qui està buscant un negoci amb el qual exercir la seva professió. Els comentaris positius de tots els nostres clients ens avalen i col·loquen com una de les millors opcions com a immobiliària de farmàcies, si no la millor que pots trobar.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.