Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Llistat d'ONG de farmacèutics

21-07-2016

En Afinpa hem fet del món de la farmàcia la nostra forma de vida. Per això treballem perquè tothom trobi la farmàcia que busca. Però aquesta vegada volem aparcar per un moment la nostra activitat i agrair la gran tasca social i de compromís de diverses ONG de farmacèutics. Sabem que hi ha moltes i que totes mereixen el nostre reconeixement, encara que també és veritat que no les podem esmentar totes. Per això, vagi per davant que si formes part d'una organització de farmacèutics que desenvolupa projectes solidaris, estem igual de agraïts que a les ONG que esmentem a continuació.

Banc Farmacèutic

A Banc Farmacèutic (http://www.bancofarmaceutico.es/) funcionen d'una manera similar a com ho fan els Bancs d'Aliments. Aquesta Organització recull medicaments i els distribueix entre els que més ho necessiten, persones en exclusió social que no poden pagar-se un tractament. Per a això es realitzen jornades de recollida solidària en farmàcies que es presten de manera voluntària, a més de donar elles mateixes medicaments. Només es recullen medicines que no necessiten recepta que diferents entitats sol·liciten prèviament. Així es poden cobrir realment les necessitats dels que no tenen recursos.

A més d'aquestes accions, Banc Farmacèutic participa en esdeveniments amb l'objectiu de difondre la seva tasca.

Farmacèutics Mundi

Farmamundi, com es coneix generalment a aquesta ONG (http://www.farmaceuticosmundi.org/) es va constituir a València el 1993, tot i que portava un parell d'anys treballant. Un grup de farmacèutics va començar a preparar lots de medicines donades per farmàcies per ajudar en hospitals i dispensaris d'altres Organitzacions conegudes pels voluntaris. La seva tasca li ha guanyat el reconeixement de diverses entitats i ha estat declarada d'utilitat pública. Avui té seus internacionals en diferents missions al voltant del món, més de 5000 socis i col·laboradors i desenvolupen el seu propi pla estratègic de consolidació i competències.

Farmacèutics sense Fronteres

Amb 25 anys de funcionament, Farmacèutics sense Fronteres és una de les deganes en aquest tipus d'activitats. Tenen diferents línies de treball, cooperant de manera activa en diverses accions socials, així com en programes d'ajuda humanitària, formació per als cooperants i sensibilització per al suport dels projectes que gestionen o donen suport d'alguna manera en má de 40 països de tot el món. Hi ha diferents formes de col·laborar, les quals es poden veure a la seva pàgina web oficial (http://www.farmaceuticossinfronteras.org/).

Farmacèutics en Acció

Amb el suport de professionals del sector farmacèutic i altres sectors, Farmacèutics en Acció (http://www.farmaccion.es/) té com a objectiu principal ajudar els sectors més deprimits de la societat. Per a això col·laboren amb associacions locals en països en vies de desenvolupament, on ofereixen educació sanitària entre altres coses.

A través de cursos formen personal capaç de detectar aquelles malalties i necessitats que té la població. D'aquesta manera es poden desenvolupar accions específiques més eficaços.

A totes aquestes organitzacions i els seus components, que col·laboren de manera desinteressada en millorar la salut de tot el món, des Afinpa reiterem el nostre agraïment i suport en la mesura de les nostres possibilitats. Sou un veritable exemple per a tot el sector.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.