Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Taxació gratuita de farmàcies

01-11-2019
Taxació gratuita de farmàcies

Si estàs pensant a vendre la teva farmàcia has de tenir molt clar que la taxació de farmàcies és un aspecte fonamental que no pots ignorar a l’hora d’aconseguir, no només els millors rendiments d’aquesta transacció, sinó també per a entendre la realitat del teu negoci de la mà d’un especialista que s’encarregarà de realitzar una valoració objectiva i professional gràcies a la seva àmplia experiència i coneixement del medi.

Valoració objectiva i professional de la teva farmàcia

Com a assessors financers i patrimonials especialitzats en la compravenda d’oficines de farmàcia coneixem de manera profunda la realitat del mercat, és per això  que oferim una valoració gratuïta que et pugui servir com a guia per a entendre la realitat del teu negoci i les seves possibilitats financeres enfront d’una imminent venda, però també per a acompanyar-te de manera professional en tot el procés de venda, oferint els nostres serveis de la mà d’un equip disposat a entendre totes les teves necessitats.

I és que en un entorn tan canviant i competitiu estar informat és la clau per aconseguir l’èxit, per això has de conèixer a fons l’estat del teu local per aconseguir una taxació de farmàcies que t’aporti aquella valuosa informació que requereixes per obtenir els resultats que esperes. Són molts els factors necessaris per determinar quant val el teu negoci, i nosaltres estarem allà per indicar-te quins són i com influeixen en el resultat final. Volem acompanyar-te en el camí des del començament i fins que es produeixi la venda amb èxit .

T’ajudem a valorar la teva farmàcia 100% gratis

A Afinpa estem disposats a iniciar aquest camí d’emocions i èxits al teu costat, entenent de ple què esperes d’aquest projecte i treballant per aconseguir-ho. Per això si vols que fem una valoració gratuïta de la teva farmàcia et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres. Escriu-nos o truca’ns i descobreix un servei professional de principi a fi.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.