Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Valors

Sabem que pensar a invertir en el sector farmacèutic és una aposta important per als nostres clients, per això el procés de compra, venda i / o valoració d'una farmàcia s'ha de fer amb la major serietat, oferint al client alternatives personalitzades de la mà d'un equip humà professional dedicat de ple a garantir el compliment dels seus requisits.

Procés de compravenda

Treballar al costat d'Afinpa és poder gaudir de tot el procés de compravenda o valoració amb la major tranquil·litat, i és que els nostres especialistes s'encarregaran de resoldre-ho tot per aconseguir els millors resultats.

Qualitat dels resultats

Els nostres clients no es mesuren en quantitat sinó en la qualitat dels resultats, no són un més sinó que es converteixen en la nostra pròpia garantia d'èxit i és que si tu aconsegueixes adquirir o vendre la teva farmàcia de forma oportuna, nosaltres haurem collit també una important victòria.

Assessorament

Per Afinpa nostre millor valor és que els nostres clients assoleixin l'èxit que desitgen en el sector farmacèutic gràcies al nostre assessorament.

Màxim compromís

Per tot això en Afinpa ens hem traçat valors clars, treballant amb el màxim compromís per als nostres clients i oferint sempre transparència, honestedat i discreció en tot el procés de compravenda o valoració. Ens acostem als nostres clients amb solucions dinàmiques i personalitzades que ens permetin complir amb les seves necessitats de forma efectiva, sense seguir un patró i sempre adaptats als requisits individuals de cada projecte.

La nostra filosofia

La nostra filosofia de treball inclou l'esforç dur cada dia per aconseguir que tant compradors com venedors acabin satisfets al màxim amb la negociació, buscant sempre l'equilibri i benefici de les dues parts. La senzillesa, el treball dur i la tranquil·litat dels nostres clients són pilars fonamentals en la nostra estructura de negoci, en la qual busquem assolir les metes traçades sempre mitjançant solucions modernes i dinàmiques.

Què opinen de nosaltres?

El que opinin els nostres clients de nosaltres és el més important. Si vols conèixer en detall que experiència prèvia d'algunes d'aquelles persones que han volgut confiar en els nostres serveis, visita la següent secció on trobaràs nombroses valoracions de clients contrastats.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.