Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Vendre una farmàcia

Iniciar-se en el negoci farmacèutic és una decisió molt important, així com també ho és decidir vendre aquest negoci que representa l'esforç, la dedicació i, en moltes ocasions, el treball de tota una vida. Es tracta d'un pas molt important a nivell financer i emocional, per això no convé prendre-ho sol sinó que és molt millor caminar de la mà d'un equip professional que ens ajudi en cada important pas a donar.

T'ajudem a vendre la teva farmàcia

A Afinpa sabem que et preguntes com vendre una farmàcia i aconseguir projectar aquesta imatge que tu veus al nou comprador: la imatge que el teu negoci és la millor alternativa per invertir, per això caminem al costat de tu en tot aquest procés entenent les teves necessitats i assessorant perquè obtinguis els millors resultats i la satisfacció d'haver pres la decisió adequada.
Comencem per avaluar les condicions del negoci i ajudar-te a prendre la decisió entre vendre i no vendre, sempre valorant la importància d'aquest gran pas per a tu. El nostre servei es caracteritza per l'assessoria seriosa i professional, en la qual guiem als nostres clients cap al camí de l'èxit gràcies a un equip especialitzat que entén que la teva farmàcia és única, i és mitjançant aquesta exclusivitat que s'enfoca la venda sempre tenint en compte la realitat del mercat i el local.

No només responem al dubte de com vendre una farmàcia sinó que fem que el procediment sigui el més amable i tranquil per a ambdues parts, que la intensitat de les emocions passin aviat i que la venda es concreti amb èxit i satisfacció per a tots els involucrats en el menor temps possible.

El nostre consell per a la venda de la teva farmàcia

Vendre una farmàcia no és un procés fàcil que pugui realitzar-se en un dia. Sigui el motiu que sigui, s'ha d'estudiar i analitzar, tant en termes comercials com legals. En Afinpa som especialistes en la compra venda de farmàcies, i gràcies a la nostra experiència podem assessorar-te en la venda de la teva farmàcia perquè el traspàs sigui fàcil, còmode i beneficiós per a tu.Acompanyem als nostres clients en el procés de compra venda però a més ens agrada estar al seu costat assessorant-los durant tota la vida de la farmàcia, d'aquesta manera quan arribi el moment de prendre les decisions importants no es tractarà únicament d'un local o una manera de facturar diners, sinó d'un projecte en el nosaltres també estarem implicats podent generar l'empatia necessària per donar així els passos més transcendentals.
A Afinpa et brindem l'assessorament que necessites de la mà del millor equip, oferint serietat, professionalitat i un tracte proper en el qual comprenem de ple les necessitats dels nostres clients i treballem per fer-les realitat. Només així s'aconseguirà arribar a la meta: una venda reeixida que aconsegueixi oferir al nostre client la major satisfacció.

Comptem amb una bossa de farmacèutics interessats en la comprar farmàcies com la teva. Des Afinpa, t'assessorem abans, durant i després de l'procés de compra i venda del seu negoci per garantir que el traspàs es realitza correctament, en termes comercials i legals.

Què opinen de nosaltres?

El que opinin els nostres clients de nosaltres és el més important. Si vols conèixer en detall que experiència prèvia d'algunes d'aquelles persones que han volgut confiar en els nostres serveis, visita la següent secció on trobaràs nombroses valoracions de clients contrastats.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.