Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Es poden donar regals de Nadal a la farmacia

04-01-2018
Si en l'article anterior abordem un tema d'interès relacionat amb aquestes dates que s'apropen, com és si és possible o no vendre loteria de Nadal a la farmàcia, Avui toca un altre assumpte que té a veure també amb les festes. Es poden donar regals de Nadal a la farmàcia, o és una cosa que no està permès? En el cas que sigui possible, què pot regalar i quines coses no estan permeses?

Regals de Nadal, ¿es poden fer en una farmàcia?

És tradicional que els negocis s'ofereixin en aquestes dates un detall als seus clients habituals. Un costum lligada a la nostra cultura i en la qual no es pensa si hi ha normativa al respecte. Encara que no sempre és possible que un negoci doni regals. És veritat que hi ha regals que ni tan sols es poden qualificar com a tals. Un exemple d'això és el clàssic calendari de butxaca o de paret. És veritat que la tecnologia ens diu en quin dia vivim, però mai es dóna l'esquena a aquest article.

Normativa aplicable a donar regals en una farmàcia

En realitat són dues les normatives que s'apliquen en aquest cas. En cap cas es pot regalar alguna cosa per comprar medicaments, tot i que és evident que el motiu pel qual entra algú en una farmàcia és aquest. És veritat que resulta una mica xocant, perquè no podem donar-li a un client habitual un regal si només ve a per medicines. Si ens centrem en les normes autonòmiques, hi ha comunitats que prohibeixen oferir regals per augmentar les vendes. En aquest cas, o no s'anuncia que es dóna el regal o directament no se li pot donar a ningú un detall. I mai per haver comprat medicaments. Així que, mirant-així, caldria dir al nostre veí o client habitual que es passi un altre dia i reculli el seu regal. I esperar que no s'assabenti l'autoritat per si ho entén com una mesura que busca augmentar les vendes.

Què regalar?

Quan parlem de fer un regal, el preu no és realment el que ha de prevaler. Podrem gastar tant com vulguem per complimentar als nostres clients fidels. Encara que sí cal pensar en què es tracti d'alguna cosa que estigui relacionat amb l'activitat que es desenvolupa a l'oficina de farmàcia. Al cap ia la fi, es tracta d'un establiment destinat a tenir cura de la salut, de manera que el fet que siguin dates assenyalades no pot canviar això. De manera que caldrà pensar en quin tipus de regal li pot ser d'utilitat a qui ve a comprar. Sempre relacionat amb l'ús dels productes que venem a la farmàcia. En Afinpa no et podem donar una llista d'idees per regalar en aquestes dates. Encara que estem segurs que després d'analitzar-ho tot, tindràs al cap algunes coses que poden fer que la gent surti satisfeta. A part d'haver rebut un bon servei, que és una cosa que sí que es pot oferir durant tot l'any.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.