Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Finançament bancari per a la Farmàcies

14-03-2020
Em sento més que orgullós de confirmar que en aquest primer trimestre del 2020 hem tancat dues operacions de compravenda en què, a través del coneixement intern de les entitats bancàries, hem aconseguit que es financii sobre el fons de comerç, unes hipoteques mobiliàries a l'1.20 % fix a 15 anys. Aquest tema no ha de passar desapercebut ja que en el context de finançament per al col·lectiu farmacèutic estan "tancats" a l'1,70% o en casos a l'1'80% i he vist com farmacèutics que han acudit pel seu compte a informar fins i tot els han ofert tipus més alts.
 
A més m'agradaria recalcar que aquest tipus s'ha aconseguit sense més aval que la llicència, sense pignoració de productes d'estalvi i sense vincular el client a productes restrictius ni a assegurances de vida vinculades a l'préstec d'imports faraònics.
 
Cada any que passa tenim mes bagatge, se'ns coneix més a les entitats, se'ns valora més el nostre pla de viabilitat i mes forts som exigint condicions per als nostres clients.
 
La primera reunió amb el teu banc és la més important, prepara bé el projecte i no tancaments mai preus. Encara que sigui la teva entitat de confiança recorda que és una empresa que té marge.

Ens adaptem a cada client, demana pressupost

Desitgem conèixer les teves necessitats per donar-te sempre les millors alternatives de manera ràpida i oportuna.