Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Notícies

Pas a pas

Pas a pas

10 SET
Ahir es va inaugurar una petita (i provisional) part del futur corredor ferroviari La Sagrera – Sant Andreu. Amb ell s’acaben 8 anys de “passejos” de fins a 1 Km per als veïns de la zona i per a uns establiments comercials totalment aïllats que durant aquests anys han sofert un gran impacte socioeconòmic.
Com hem canviat...

Com hem canviat...

07 SET
Avui això ha canviat. No en tots els casos, però el farmacèutic comprador té una presa de decisió molt més llarga.
Moviment al mercat

Moviment al mercat

04 SET
El passat mes de juliol va augmentar la despesa farmacèutica en un 0,95% respecte el mateix mes de 2014 a més d’augmentar la despesa de genèrics.
¿És l'hora de jubilar-se?

¿És l'hora de jubilar-se?

31 AGO
Avui en dia els farmacèutics s’ho pensen molt a l’hora de posar les seves farmàcies a la venda. L’edat de jubilació és quelcom que crea moltes opinions.
Alt valor afegit

Alt valor afegit

28 AGO
A Afinpa volem treballar amb tu i complir els teus objectius donant un alt valor afegit a la compra o a la venda de la teva farmàcia.
Veritats universals

Veritats universals

03 AGO
Des del nostre despatx volem desitjar-vos unes bones vacances i recordar-vos que estarem aquí, al setembre, per ajudar-vos a assolir els vostres objectius.